Verrassende nederlaag van JV B op Gijzel-Oosterzele

GIJZEL-OOSTERZELE B 2 - DE PINTE B 1

Ook in 4de provinciale B stonden de inhaalwedstrijden van zondag 27 november op het programma. Die dag speelden de Rode Duivels en werd er in provinciale niet gevoetbald.

JV B mocht op bezoek bij hekkensluiter Gijzel-Oosterzele B en met de goede resultaten van de laatste weken in het achterhoofd konden daar punten gewonnen worden. Dat viel tegen. Na een scoorloze eerste helft maakte de thuisploeg in het begin van de herneming het verschil. Bern Goessens opende de score in de 51' (1-0) en een kwartier later verdubbelde Tim De Neve de voorsprong (67' 2-0). De Pintenaars waren op achtervolgen aangewezen. Verder dan de aansluitingstreffer kwamen de mannen van Joachim Van Riet niet. Pas in de slotminuten lukte Joran De Dapper de 2-1. Door deze zege is Gijzel-Oosterzele verlost van de rode lantaarn.

Nog opvallend deze speeldag: kopploegen Zevergem en Ooidonck Leerne verloren hun wedstrijd.

Zaterdag aanstaande staat een bezoek aan Vinkt B op het programma. Aftrap aldaar om 19u.30.

DE PINTE B SPEELDE MET:

Robbe Buys, Rob Van Den Berghe, Felix Watté, Joran De Dapper, Gilles Verlinden, Sebastien Van Renterghem, Mario-Rafaël Ghita, Viktor Van Riet, Arthur Matthijs, Jordy Haemelinck, Tom Achtergaele, Thibaud Debuysserie, Simon Koole, Naïm Langeraert.

Ooidonck Leerne - Jong Zulte B 2 - 4

Nazareth-Eke B - Vinkt B 3 - 5

HT Zwijnaarde B - Zevergem 3 - 1

VC Zwijnaarde B - Machelen B 4 - 3

SK Merelbeke - Bottelare B 0 - 4

Gijzel-Oosterzele B - De Pinte B 2 - 1

1. Zevergem 38 punten; 2. Sparta Petegem B 33; 3. Ooidonck Leerne 31; 4. VV 9000 Gent 30; 5. Windeke 26 (*); 6. Nokere-Kruishoutem B 26; 7. Jong Zulte B 25; 8. Bottelare B 24; 9. HT Zwijnaarde B 22; 10. De Pinte B 17; 11. SK Merelbeke 15 (*); 12. Vinkt B 15; 13. VC Zwijnaarde B 15; 14. Nazareth-Eke B 14; 15. Gijzel-Oosterzele B 11; 16. Machelen B 9 (*).

(*) Deze ploegen speelden een wedstrijd minder.                             (EricSn)