Wedstrijdverslagen eerste elftal

 • Verslag oefenwedstrijd eerste elftal op Nokere/Kruishoutem

  NOKERE/KRUISHOUTEM B 0 - DE PINTE 2

  (ZONDAG 18 AUGUSTUS 2019)

  Na een deugddoende overwinning woensdag tegen Zaffelare B (4-2), kon JV zondagnamiddag op het veld van Nokere-Kruishoutem B opnieuw overtuigen. Het verdedigde secuur, speelde collectief een sterke partij en won verdiend met 0-2.

  Lees meer
 • Foto's oefenwedstrijd De Pinte - Zaffelare

  DE PINTE 4 - ZAFFELARE 2

  (Woensdag 14 augustus 2019)

  (FOTOGRAAF: JAN LECOMPTE)

  https://photos.app.goo.gl/RFxiGTxWy4YYRDY67

  Lees meer
 • A-kern behaalt overtuigende overwinning tegen Zaffelare

  DE PINTE 4 - ZAFFELARE 2

  Beide coaches kozen voor een gemengde selectie van eerste elftal en beloften. Voor het eerst in deze voorbereiding domineerde Jong & Vlug van begin tot einde en had de eindscore, mits wat meer koelbloedigheid voor doel, hoger kunnen oplopen.

  Zaffelare kwam al vroeg op voorsprong (4' 0-1) maar na 25' was alles te herdoen. Fabrice Vanden Abeele scoorde de gelijkmaker (1-1). Fabrice was later in de eerste helft minder gelukkig bij het nemen van een strafschop, Zaffelare-keeper Boone stopte de bal. Ruststand 1-1.

  Lees meer
 • Er wordt weer gescoord op Moerkensheide!

  JV DE PINTE 1 – SV SOTTEGEM B 0

  Sinds het begin van deze oefencampagne beschikt JV De Pinte op het A-terrein terug over een perfect werkend scorebord. 't Is te zeggen, alvast de kant van de bezoekers want de rood-witte thuisploeg slaagde er de voorbije vier beker- en oefenwedstrijden niet in om te scoren. De thuissupporters kregen enkel de “nul” te zien.

  Lees meer
 • Foto's oefenwedstrijd De Pinte - Sparta Petegem

  DE PINTE 0 - SPARTA PETEGEM 2

  (DONDERDAG 8 AUGUSTUS 2019 - FOTO'S VAN JAN LECOMPTE)

  Shirtnummers JV:

  1) Robbe Buys (doelman); 2) Laurens Elias; 3) Lucas Algoed; 4) Jary Haeck; 5) Andres Vandenhemel; 7) Joran Dedapper; 8) Matthias Vandenbroucke; 9) Bram De Borchgrave; 10) Simon Coene; 11) Stephen De Neve; 12) Pieter Lecompte; 13) Cedric De Smet; 14) Otto Rabaey; 15) Louis Lenaerts; 16) Arne Van Craen; 17) David Vanden Bogaerde; 99) Julian Vermassen (doelman, speelde niet).

  Lees meer
 • Oefenwedstrijd: Petegemse jeugd scoort, De Pinte niet

  DE PINTE 0 - SPARTA PETEGEM 2

  Het werd een pittig duel op het A-terrein van Moerkensheide onder behoorlijke belangstelling. Sparta Petegem kwam het veld op met een selectie van beloften en U19, bij JV recupereerde coach Davy Hautekeete enkele spelers die voor het eerst aan de aftrap stonden. Nieuwkomers Simon Coene, Arne Van Craen en Bram De Borchgrave stonden bij de basiself, net als Pieter Lecompte. Na de rust konden de Pintse supporters ook kennis maken met Louis Lenaerts  en David Vanden Bogaerde.

  Lees meer
 • Hofman Sport Cup: JV verliest nipt bij FC Destelbergen

  FC DESTELBERGEN 1 - DE PINTE 0

  De thuisploeg won na de heen- nu ook de terugwedstrijd en gaat door naar de tweede ronde die volgend weekend wordt gespeeld.

  In tegenstelling met vorige week bleef het deze keer spannend tot de laatste minuut. JV-doelman Julian Vermassen moest éénmaal de bal uit het net vissen. Het winnende doelpunt werd in de 33' gescoord door Kenneth Van Damme.

  Lees meer
 • Ruim 20 kernspelers aan het werk tegen Moortsele

  DE PINTE 0 - MOORTSELE 2

  Het "puzzelwerk" is begonnen voor T1 Davy Hautekeete. Tegen 1 september, start van de competitie, wil hij met een stevig geheel St.-Denijs partij geven.

  De oefenpartij, donderdagavond tegen Moortsele, was ook voor de supporters de gelegenheid kennis te maken met een groot deel van de ruime Pintse kern. Jong & Vlug speelde in de tweede helft met een totaal andere ploeg. Veel jongeren kregen hun kans. Enkel Robbe Buys bleef de ganse match tussen de doelpalen en speelde een sterke partij.

  Lees meer
 • Hofman Cup: Destelbergen verslaat JV met sterke start

  DE PINTE 0 - FC DESTELBERGEN 3

  (HEENWEDSTRIJD EERSTE RONDE HOFMAN SPORT CUP)

  Met Tibo Haeck (broer van Jary), Bram De Borchgrave en Louis Lenaerts selecteerde coach Davy Hautekeete drie nieuwe spelers voor de cupmatch tegen FC Destelbergen. Ook Matisse Busschaert, vorig seizoen U21, kreeg zijn plaats bij de "16".

  Lees meer