U21 winnen met duidelijke cijfers van Munkzwalm

DE PINTE 6 - MUNKZWALM 0

De nieuwe coach van de U21, Marc Dekimpe, kan tevreden zijn over zijn ploeg. Opnieuw werd gewonnen en wel op overtuigende manier.

Voor de rust scoorde JV tweemaal. Timon Wullus kopte een hoekschop binnen (19' 1-0); daarna was het de beurt aan Charlie Heymans, die goed gevolgd in de rebound een schot van Noah Blasco tegen de netten schoot (26' 2-0).

In de tweede helft was het wachten tot de 63' om zekerheid te hebben over de overwinning. Adam Youssef scoorde het derde Pintse doelpunt na voorzet op rechts van Timon (3-0). Munkzwalm ging helemaal door de knieën. Noah Blasco scoorde twee doelpunten. Op de 70' nam hij een lange uittrap van doelman Julian Vermassen over en versloeg de bezoekende doelman met een lobbal (4-0). De 5-0 deed Noah op zijn eentje na een knappe aktie (83'). Kort voor affluiten legde Nathan Ureel de eindcijfers vast met een afstandsschot net buiten de "16" (89' 6-0).

Mooie collectieve prestatie met knappe goals!

Volgende zaterdag 9 maart gaan de Pintse U21 op bezoek bij leider Zomergem. Aftrap om 15u.30.

JONG & VLUG SPEELDE MET:

Julian Vermassen, Matisse Busschaert, Robin Coryn, Timon Wullus, Michiel De Langhe, Thibault De Visscher, Sander Van Acker, Sebastien Van Renterghem, Nathan Ureel, Noah Blasco, Louis Clerens, Adam Youssef, Ahmad Almohammad, Charlie Heymans.

RANGSCHIKKING IN GEW. U21 D:

1. Zomergem 6 wedstr./13 punten;

2. Laarne/Kalken 6/13;

3. De Pinte 5/9;

4. Munkzwalm 6/9;

5. Olsene 6/6;

6. Kaprijke/Bentille 5/3;

7. Bellem 6/3.                                          (FabriceVDA/EricSn)