Ook Tibo Haeck speelt volgend seizoen bij JV De Pinte

TIBO HAECK: 19/10/1999. Waar de eerder aangekondigde nieuwe spelers een verleden bij JV De Pinte hebben, heeft Tibo dat niet. Maar hij woont in onze gemeente, en voldoet dus zo volledig aan de voorwaarden van 100% JV. Rond zijn 8ste bond hij de shoes aan bij Zevergem en 4 jaar later bij FC Merelbeke. Hij speelde daar bij de beloften. Een linksvoetige verdediger die centraal of op de flank uit de voeten kan.

Tibo is de broer van Jary zodat de volledige familie Haeck van opa Marcel en papa Wim vanaf volgend seizoen maar aan één voetbalveld moet komen supporteren. Tibo is ook gekend in het verenigingsleven als scoutsleider bij de jongverkenners bij VVKSM De Pinte. Welkom Tibo!

OOK ZIJ KEREN VOLGEND SEIZOEN TERUG NAAR JV:

ARNE VAN CRAEN: 23/12/2000. Startte bij de U6 van JV waar hij werd weggeplukt door Sparta Petegem in 2013. Vorig jaar verhuisde hij naar RFC Wetteren. Ook zijn broer Robbe speelde een tijd voor De Pinte, maar koos uiteindelijk voor het basketbal. Arne is een technisch vaardige flankspeler met een goede voorzet. We kijken uit naar de komst van Arne en verwelkomen ook papa Robert en mama Ann terug op Moerkensheide.

BRAM DE BORCHGRAVE: 3/3/2000. Net als Arne maakte hij vanaf 2006 de Pintse voetbalvelden onveilig. Bram verliet Jong & Vlug in 2012 voor RFC Wetteren. Ook hij kon zich vinden in ons project en koos vol overtuiging voor JV. Trouwe supporters zullen zich ongetwijfeld papa Lieven zijn onmiskenbaar voetbaltalent herinneren. Zijn doorzettingsvermogen zou hij naar verluidt van mama Veerle hebben meegekregen. Hij is dan ook een polyvalente speler met zowel sterke technische als fysieke capaciteiten. Opnieuw een De Borchgrave in onze rangen dus!

SIMON COENE : 20/12/2000. Ook een speler van de generatie 2000. Simon maakte zijn debuut voor onze club in 2007 en ging samen met Bram richting Wetteren. Vier jaar geleden maakte Simon de verhuis naar Sparta Petegem. Hij is een linksvoetige middenvelder met een goede vista en passing. En met Simon zien we opnieuw bekenden Marc en Allison op onze club.

BAVO VAN LANDUYT: 8/5/1994. Driemaal is scheepsrecht. Bavo kiest immers voor de derde keer voor rood-wit. Dat was zo in 2003 voor zijn allereerste training en ook in 2014. En nu is hij opnieuw meer dan welkom. In de tussentijd versterkte hij de troepen van Willy Bonne in Zevergem. Welkom terug aan de immer sympathieke Bavo!                                                                                                                                                        (Maarten Haeck)