De micro deed het niet... hier de speech van Reginald, voorzitter van de Supportersclub

Beste JV-supporter,

Wij vonden het fijn zoveel volk te mogen verwelkomen op onze nieuwjaarsreceptie. De micro deed het niet, dus hierna onze speech:

"Bij deze willen wij jullie in naam van de Supportersclub onze beste wensen voor 2023 overmaken. Hopelijk een jaar vol geluk en vooral een goede gezondheid. Wij moesten immers de laatste jaren vaststellen dat gezondheid toch wel een heel belangrijke factor is.

Graag zou ik een aantal mensen bedanken. Als eerste de voorzitter en het bestuur van JV voor de goede samenwerking. Ik ben vooral blij dat wij sinds dit jaar een fijne samenwerking hebben met het jeugdbestuur en hopen dit verder te kunnen uitbouwen. Tevens dank aan de mensen van de kantine, de samenwerking met Carine en Marleen loopt als in een goede huishouding…. Ook dank aan alle vrienden die een steunkaart kochten. Zij maken het mogelijk dat wij verschillende activiteiten, zoals onze wafelbak voor de jeugd, kunnen organiseren. Even ter info; als onze balans op het eind van het seizoen positief is gaat de winst integraal naar de jeugdwerking. Bekendmaking zal gebeuren op ons eetfestijn, gepland op 22 april ek.. Noteer alvast de datum in uw agenda.

Als laatste een grote dank aan mijn bestuur en de losse medewerkers die regelmatig bijspringen, zoals tijdens de heksentocht. Het doet deugd op mensen te kunnen rekenen. Vooral mijn bestuur, mensen die heel wat van hun vrije tijd opofferen.

Wij hopen dat de hapjes en de drankjes smaakten!"