Belangrijke info i.v.m. pasmoment/kledijpakket voor volgend seizoen

Jong & Vlug De Pinte is volop bezig met de voorbereiding van het nieuwe seizoen 2019-2020. Graag willen we voor aanvang van het nieuwe seizoen het kledijpakket verdelen, meer bepaald op onze vernieuwde familiedag op zaterdag 29 juni.

Het kledijpakket omvat een paar voetbalkousen, een trainingsbroek en een gepersonaliseerde voetbalshirt. Wij engageren ons om alle bestellingen geplaatst voor eind april ter beschikking te hebben eind juni, mits betaling van het voorschot. Nieuw dit jaar is dat de bestellingen via PSD zullen verlopen. Dit laat ons toe de kledijstock optimaal te beheren en alle bestellingen op een uniforme wijze te verzamelen. Helaas kunnen jullie de kledij enkel bestellen via een computer.

Elke woensdag en donderdag van de maand april bieden we jullie de mogelijkheid om te komen passen in de kantine, en dit op volgende tijdstippen: woensdag van 17.00 tot 21.00 uur, donderdag van 20.00 tot 22.00 uur. Hou er wel rekening mee dat jullie de bestelling niet kunnen plaatsen in de kantine.

Hebben jullie nog vragen aarzel dan niet om ons te contacteren via jeugd@jvdepinte.be.

Sportieve groeten, Stephanie