Alvast vier aanwinsten voor de A-kern van volgend seizoen

Jong & Vlug De Pinte mag 4 versterkingen aankondigen. Zij voldoen aan de voorwaarden die de club heeft opgelegd vorig jaar. Ofwel speelden zij reeds in de jeugdreeksen van JV ofwel wonen ze in De Pinte. Of ze voldoen zelfs aan beide voorwaarden.

1) ARNE VAN CRAEN: 23/12/2000. Startte bij de U6 van JV waar hij werd weggeplukt door Sparta Petegem in 2013. Vorig jaar verhuisde hij naar RFC Wetteren. Ook zijn broer Robbe speelde een tijd voor De Pinte, maar koos uiteindelijk voor het basketbal. Arne is een technisch vaardige flankspeler met een goede voorzet. We kijken uit naar de komst van Arne en verwelkomen ook papa Robert en mama Ann terug op Moerkensheide.

2) BRAM DE BORCHGRAVE: 3/3/2000. Net als Arne maakte hij vanaf 2006 de Pintse voetbalvelden onveilig. Bram verliet Jong & Vlug in 2012 voor RFC Wetteren. Ook hij kon zich vinden in ons project en koos vol overtuiging voor JV. Trouwe supporters zullen zich ongetwijfeld papa Lieven zijn onmiskenbaar voetbaltalent herinneren. Zijn doorzettingsvermogen zou hij naar verluidt van mama Veerle hebben meegekregen. Hij is dan ook een polyvalente speler met zowel sterke technische als fysieke capaciteiten. Opnieuw een De Borchgrave in onze rangen dus!

3) SIMON COENE : 20/12/2000. Ook een speler van de generatie 2000. Simon maakte zijn debuut voor onze club in 2007 en ging samen met Bram richting Wetteren. Vier jaar geleden maakte Simon de verhuis naar Sparta Petegem. Hij is een linksvoetige middenvelder met een goede vista en passing. En met Simon zien we opnieuw bekenden Marc en Allison op onze club.

4) BAVO VAN LANDUYT: 8/5/1994. Driemaal is scheepsrecht. Bavo kiest immers voor de derde keer voor rood-wit. Dat was zo in 2003 voor zijn allereerste training en ook in 2014. En nu is hij opnieuw meer dan welkom. In de tussentijd versterkte hij de troepen van Willy Bonne in Zevergem. Welkom terug aan de immer sympathieke Bavo!                                                                                                                                                        (Maarten Haeck)