Wedstrijdverslag beloften tegen Sleidinge

DE PINTE 2 – SLEIDINGE 3

De JV-beloften, tweede in het klassement, verloren verrassend op eigen veld van Sleidinge. De ploeg uit de Evergemse deelgemeente verzamelde tot nog toe heel wat minder punten dan de Pintenaars en verloren de heenwedstrijd met 0-1.

Vrijdagavond op Moerkensheide was met een 0-2 ruststand en 0-3 na 49' de beslissing snel gevallen. Het was wachten tot een kwartier voor het einde om het eerste doelpunt van de thuisploeg te noteren. De ingevallen Ruben Van De Kauter zorgde op de 75' voor de 1-3. Amper één minuut later lukte Noah Moors de aansluitingstreffer (76' 2-3) en leek een puntendeling nog mogelijk. Die gelijkmaker kwam er niet en De Pinte leed zijn vierde nederlaag van het seizoen.

Door dit verlies loopt leider Lotenhulle nu al 8 punten uit (met een wedstrijd minder gespeeld) en komt de tweede plaats van de rood-witten in gevaar.

Volgend weekend is er geen competitie voor de ploeg van coach Timothy De Witte. De wedstrijd tegen Akkers Middelburg die dan geprogrammeerd stond werd een paar weken geleden al gespeeld (1-1).

DE PINTE SPEELDE MET:

Robbe Buys, Leon Bruyneel, Karel Hellebaut, Joran Dedapper, Wies Depestele, Thibo Moors, Stephen De Neve, Ward Popelier, Noah Moors, Cedric De Smet, Lieven De Keukeleire, Simon De Caster, Liam Flachet en Ruben Van De Kauter.

TOP 5 IN TWEEDE RESERVEN I:

1. Lotenhulle 17 wedstr./44 punten;

2. De Pinte 18/36;

3. SK Oostakker 17/35;

4. Kaprijke/Bentille 17/35;

5. DKW Evergem 17/32.                                                                  (PatrickVDK/EricSn)