Wedstrijdverslag beloften tegen Lembeke

DE PINTE 5 – LEMBEKE 2

Eén dag na de verloren topper tegen leider Lotenhulle stonden de Pintse beloften alweer op het terrein. Vrijdagavond was middenmoter Lembeke te gast op Moerkensheide en bij deze gelegenheid hielden de Pintenaars de drie punten wél aan huis.

De spelers van coach Timothy De Witte blijven uiteraard op de tweede plaats in de klassering en komen drie punten dichter bij Lotenhulle dat verrassend verloor op DKW Evergem.

Voor de rust wist Lembeke de score in evenwicht te houden, al werd het wel tweemaal op achterstand gezet. De twee JV-doelpunten werden gemaakt door Otto Rabaey, in beide aanvallen assist van Benjamin Martens. Maar telkens kwamen de bezoekers terug. Ruststand dus 2-2.

Tijdens de tweede helft maakten de rood-witten het verschil. De 3-2 werd gescoord door Benjamin, na assist van Andres Vandenhemel. Benjamin scoorde ook het vierde Pintse doelpunt, nu via assist van Fabrice Vanden Abeele (4-2). De kers op de taart kwam er met de derde treffer van Otto, opnieuw na assist van Benjamin (5-2).

Volgende opdracht voor de JV-beloften komt er aanstaande vrijdag 8 maart om 20 uur op het terrein van SK Oostakker. Opnieuw een stevige tegenstrever!

DE PINTE SPEELDE MET:

Robbe Buys, Andres Vandenhemel, Simon De Caster, Jary Haeck, Jordy Notterdaeme, Stephen De Neve, Arthur Matthijs, Fabrice Vanden Abeele, Otto Rabaey, Cedric De Smet, Liam Flachet, Lukas De Neve, Lukas Penders, Benjamin Martens.

LINKERKOLOM TWEEDE RESERVEN I:

1. Lotenhulle 22 wedstr./50 punten;

2. De Pinte 22/45;

3. Kaprijke/Bentille 22/44;

4. Ursel 21/42;

5. DKW Evergem 22/42;

6. SK Oostakker 21/41;

7. Knesselare 20/36;

8. Lembeke 21/28.                                                                        (FabriceVDA/EricSn)