Wedstrijdverslag beloften op SK Oostakker

SK OOSTAKKER 4 – DE PINTE 4

Een beter De Pinte had aan de rust een stevige optie genomen op de overwinning. In de tweede helft keerde de thuisploeg echter terug.

Oostakker opende de score in de 22' (1-0), maar snel stelde JV gelijk. Ruben Van De Kauter zorgde voor de 1-1 (25'). Zelfde Ruben deed het tien minuten later nog eens over (35' 1-2). De laatste vijf minuten van de eerste helft waren heftig. Cedric De Smet zette de Pintenaars op 1-3, doch onmiddellijk daarop sloegen de thuisspelers terug (42' 2-3). De doelpuntenkermis bleef aanhouden tot vlak voor de rust. Lukas Penders slaagde erin om Jong & Vlug opnieuw twee goals voorsprong te geven (45' 2-4).

Die voorsprong bleek niet te volstaan. Met twee doelpunten in de tweede helft hield Oostakker alsnog één puntje aan huis (56' 3-4, 70' 4-4).

Door het puntenverlies van JV loopt leider Lotenhulle, dat wél won, verder uit. De ploeg van coach Timothy De Witte zakt van twee naar drie in het klassement (zie onderaan). Volgende vrijdag komt de nieuwe nummer twee, Kaprijke/Bentille, naar Moerkensheide. Alweer een veelbelovend duel!

DE PINTE SPEELDE MET:

Robbe Buys, Andres Vandenhemel, Joran Dedapper, Simon De Caster, Lukas De Neve, Stephen De Neve, Lieven De Keukeleire, Lukas Penders, Noah Blasco, Cedric De Smet, Ruben Van De Kauter, Wies Depestele, Jordy Notterdaeme, Timon Wullus.

TOP VIJF TWEEDE RESERVEN I:

1. Lotenhulle 23 wedstr./53 punten;

2. Kaprijke/Bentille 23/47;

3. De Pinte 23/46;

4. Ursel 22/45;

5. SK Oostakker 22/42.                                             (PatrickVDK/EricSn)