Wedstrijdverslag beloften op Berlare (+ foto's)

BERLARE 0 – DE PINTE 3

(Onder het verslag een link naar de wedstrijdfoto's van Jan Lecompte)

Waar de voorbije weken, met wedstrijden tegen staartploegen Ardennen en Robur, op een overwinning werd gerekend maar het door allerlei omstandigheden niet wilde lukken, haalden de Pintse beloften vorige donderdag hun gram op het hoger geklasseerde Berlare.

Coach Timothy De Witte had een stevig uitgebouwd geheel ter beschikking, met de ideale mengeling van spelers met A-kernervaring en jong talent. De JV-defensie hield de “0” op het bord en vooraan werd met scherp geschoten. Cedric De Smet en Jean Blondeel waren de afwerkers van dienst. Kortom, een verdiende overwinning!

Nog voor de rust namen de Pintenaars al een stevige optie op winst. Het eerste doelpunt viel in de 25'. Jean Blondeel mocht een vrijschop trappen, daarop volgde een schermutseling voor doel waarbij een attente Cedric De Smet de bal tegen de netten trapte (25' 0-1). Vijf minuten later was het opnieuw prijs voor de in zwart-wit spelende bezoekers. De scheidsrechter floot een strafschop en die werd door Jean Blondeel feilloos omgezet (30' 0-2).

Na de rust bleef de spanning er nog even in. Pas in de 70' werd de geruststellende kloof geslagen. De Berlaarse keeper ging in de fout waardoor de bal in de voeten van Cedric De Smet belandde die zijn tweede van de avond lukte (0-3). Voor Cedric zijn derde doelpunt in twee wedstrijden en het vierde van de competitie.

Het verdedigend compartiment van De Pinte bleef overeind en samen met doelman Julian Vermassen zorgden ze voor de eerste “clean sheet” van het seizoen.

DE PLOEG:

Julian Vermassen, Lamin Sawo, Karel Hellebaut, Jary Haeck, Bram Martens, Jean Blondeel, Charlie Heymans, Cedric Buyck, Otto Rabaey, Tom Meuleman, Pieter Lecompte, Timon Wullus, Lukas De Neve, Stephen De Neve, Cedric De Smet.                                          (EricSn/LucV)

https://photos.app.goo.gl/LI12UFbSIVyHFui62