Beloften winnen nu ook op Lembeke

LEMBEKE 1 - DE PINTE 2

De Pintse beloften blijven het uitstekend doen. In een vooruitgeschoven competitiewedstrijd bij de Lotus-jongens uit Lembeke won de ploeg van coach Timothy De Witte met 1-2. Daarmee blijven de Pintenaars ongeslagen aan de leiding van de klassering.

De rood-witten openden de scoren na 14' met een doelpunt van Ferre Baeten (0-1). Deze stand bleef behouden tot aan de rust.

In de tweede helft kon JV de voorsprong verder uitbouwen. Arthur Matthijs maakte er na een uur spel 0-2 van. Lembeke speelde nu beter, kon wel de aansluitingstreffer voorbij doelman Gaetan Brasseur trappen (66' 1-2), maar verder kwamen ze niet.

Volgende vrijdag, 5 oktober, staat de thuiswedstrijd tegen Knesselare op het programma. Afspraak om 20 uur op het kunstgrasterrein van Moerkensheide.

Ook Oostakker was donderdagavond drie punten rijker. Zij winnen dit weekend met 5-0 forfaitcijfers van FC Rooigem.

DE PLOEG:

Gaetan Brasseur, Bram Martens, Wies Depestele, Lieven De Keukeleire, Lukas De Neve, Thibo Moors, Arthur Matthijs, Stephen De Neve, Cedric De Smet, Ferre Baeten, Siebren Marchant, Brian Spiessens, Thibault De Smet, Arnaud Goossens, Ruben Van De Kauter.

TOP 5 IN TWEEDE RESERVE I:

1. De Pinte 4 wedstr./12 punten;

2. SK Oostakker 5 wedstr./10 punten;

3. Lotenhulle 4 wedstr./9 punten;

4. DKW Evergem 4 wedstr./9 punten;

5. Kaprijke/Bentille 4 wedstr./ 9 punten.                        (PatrickVDK/EricSn)