Eerste beloften

 • Wedstrijdverslag beloften tegen DKW Evergem

  DE PINTE 5 – DKW EVERGEM 2

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften op Ursel

  URSEL 4 - DE PINTE 2

  De inzet van deze wedstrijd was een derde of vierde plaats op het einde van het seizoen.

  Thuisploeg Ursel trok aan het langste eind, alhoewel De Pinte voldoende kansen kreeg om minstens één punt te behalen.

  Aan de rust stonden de bordjes in evenwicht: 2-2. Voor JV scoorden Otto Rabaey en Arthur Rabaey.

  In de tweede helft dwongen de Pintenaars enkele doelkansen af maar vergaten te scoren. Ursel lukte nog twee doelpunten en neemt in het klassement verder afstand van De Pinte.

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften tegen VS Destelbergen

  DE PINTE 11 – VS DESTELBERGEN 0

  Bij zo'n uitslag valt er niet veel toe te voegen. De bezoekers uit Destelbergen hadden geen verhaal tegen een veel beter JV, met een doelpuntenlawine tot gevolg. Topschutter Cedric De Smet was de grote slokop van de avond met vier doelpunten. Daarmee brengt hij zijn seizoenstotaal nu al op 20 stuks. Ook Arthur Matthijs (3 goals) en Thibo Moors (2) waren goed bij schot.

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften tegen Kaprijke/Bentille

  DE PINTE 1 – KAPRIJKE/BENTILLE 5

  De schaarse JV-supporters die vrijdagavond op Moerkensheide regen en wind trotseerden werden niet verwend door de thuisspelers. De wedstrijd tegen de Meetjeslanders uit Kaprijke/Bentille werd gespeeld met de tweede plaats als inzet. In de heenronde pakten de Pintenaars stevig uit en wonnen afgetekend. Deze keer werden de rollen omgekeerd.

  KLASSEVERSCHIL

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften op SK Oostakker

  SK OOSTAKKER 4 – DE PINTE 4

  Een beter De Pinte had aan de rust een stevige optie genomen op de overwinning. In de tweede helft keerde de thuisploeg echter terug.

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften tegen Lembeke

  DE PINTE 5 – LEMBEKE 2

  Eén dag na de verloren topper tegen leider Lotenhulle stonden de Pintse beloften alweer op het terrein. Vrijdagavond was middenmoter Lembeke te gast op Moerkensheide en bij deze gelegenheid hielden de Pintenaars de drie punten wél aan huis.

  De spelers van coach Timothy De Witte blijven uiteraard op de tweede plaats in de klassering en komen drie punten dichter bij Lotenhulle dat verrassend verloor op DKW Evergem.

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften tegen Lotenhulle

  DE PINTE 2 – LOTENHULLE 5

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften tegen Balgerhoeke

  DE PINTE 7 – BALGERHOEKE 1

  Een overwinning tegen het onderaan gerangschikte Excelsior Balgerhoeke lag in de lijn der verwachten, het resultaat mag wel vrij indrukwekkend genoemd worden. De geelzwarten uit de Eeklose deelgemeente hielden één helft min of meer stand, na de rust gingen de Pintenaars er vlot over. Knap van de JV'ers en een pluim voor de sportieve bezoekers die tot het einde sportief bleven strijden. Hun pint na de nederlaag smaakte er niet minder om.

  DOELMAN VOORKOMT ERGER

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften op Ooidonck Leerne

  OOIDONCK LEERNE 1 – DE PINTE 4

  Vruchtbare week voor de Pintse beloften die na winst dinsdag op Jago St.-Amandsberg (0-4), ook vrijdag afgetekend Ooidonck Leerne in eigen huis in de pan hakten (1-4).

  Lees meer
 • JV-beloften winnen op Jago St.-Amandsberg

  JAGO ST.-AMANDSBERG 0 - DE PINTE 4

  Dinsdagavond speelde de ploeg van coach Timothy De Witte de eerder uitgestelde wedstrijd tegen en op Jago St.-Amandsberg. Gezien het grote puntenverschil vertrok Jong & Vlug als favoriet. Ze ontgoochelden niet en wonnen met overtuigende 0-4 cijfers. Door deze overwinning klimmen de Pintenaars naar de vierde plaats in het klassement (zie verder).

  De doelpunten werden gescoord door: 35' Noah Moors (0-1), 46' Noah Moors (0-2); 71' Liam Flachet (0-3), 80' Thibo Moors (0-4). 

  DE PINTE SPEELDE MET:

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften tegen Sleidinge

  DE PINTE 2 – SLEIDINGE 3

  De JV-beloften, tweede in het klassement, verloren verrassend op eigen veld van Sleidinge. De ploeg uit de Evergemse deelgemeente verzamelde tot nog toe heel wat minder punten dan de Pintenaars en verloren de heenwedstrijd met 0-1.

  Lees meer
 • Beloften winnen vervroegde competitiematch in Belzele

  BELZELE 0 - DE PINTE 4

  Deze wedstrijd was eerder gepland volgende zaterdagavond maar werd na onderling overleg verschoven naar donderdag.

  Tegen rode lantaarn Belzele had De Pinte weinig moeite en won met overtuigende 0-4 cijfers. Cedric De Smet lukte een hattrick en wordt topschutter van de ploeg. Jordy Notterdaeme scoorde zijn eerste competitiedoelpunt van het seizoen. De JV-defensie speelde sterk en gaf niets weg.

  In het klassement nadert JV tot op 4 punten van leider Lotenhulle, zij het met twee wedstrijden meer gespeeld.

  DE DOELPUNTEN:

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften op DKW Evergem

  DKW EVERGEM 3 - DE PINTE 1

  Na acht wedstrijden op rij zonder nederlaag kwam aan deze mooie serie op DKW Evergem een einde. De Pinte verloor de wedstrijd met 3-1, de eerredder voor de rood-witten werd gescoord door Noah Moors na een knappe dribbel.

  Ondanks de nederlaag blijft JV op de tweede plaats in de rangschikking. De onmiddellijke achtervolgers verloren eveneens: Oostakker van leider Lotenhulle met 0-1 en Kaprijke/Bentille met 1-2 tegen Knesselare.

  COACH TIMOTHY DE WITTE KOOS VOOR VOLGENDE SELECTIE:

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften tegen Ursel

  DE PINTE 2 – URSEL 1

  Zoals mocht verwacht worden tegen het als vijfde geklasseerde Sparta Ursel, een eerder moeizame zege voor de Pintenaars die pas beter begonnen te voetballen wanneer men verder moest met een man minder.

  WEINIG ANIMO

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften op VS Destelbergen

  VS DESTELBERGEN 1 – DE PINTE 4

  Lees meer
 • Gelijkspel voor beloften tegen Akkers Middelburg

  DE PINTE 1 - AKKERS MIDDELBURG 1

  In een vooruitgeschoven competitiewedstrijd hebben de Pintse beloften 1-1gelijk gespeeld tegen Akkers Middelburg. JV speelde een erg goede wedstrijd tegen een tegenstander met verschillende spelers van het eerste elftal in de ploeg. Het doelpunt van De Pinte werd gescoord door Ferre Baeten met een heel verre lob die over de doelman tegen de netten belandde.

  JV SPEELDE MET:

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften tegen FC Rooigem

  DE PINTE 7 – FC ROOIGEM 1

  Niet enkel het eerste elftal kende een productief weekend, ook de Pintse beloften zetten de bezoekende doelman in een schiettent. Het sportieve en moedige FC Rooigem had dan wel de verdienste om tegen te scoren, zij het met enige hulp.

  THIBO EN CEDRIC WERKEN AF

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften op Kaprijke/Bentille

  KAPRIJKE/BENTILLE 0 – DE PINTE 5

  Alweer een hele sterke prestatie van de Pintse beloften! De verplaatsing naar het derde geklasseerde Kaprijke/Bentille (twee punten meer dan JV) liet zich voorspellen als een niet te onderschatten duel. Van een duel is er echter weinig sprake geweest, daarvoor waren de Pintenaars té sterk.

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften tegen SKV Oostakker

  DE PINTE 2 – SKV OOSTAKKER 2

  In een strijd om de tweede plaats eindigde de wedstrijd tussen De Pinte en Oostakker op een onbesliste 2-2 uitslag. Beide ploegen namen één helft voor hun rekening met een logische puntendeling tot gevolg.

  BUIT LIJKT SNEL BINNEN

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften op Balgerhoeke

  BALGERHOEKE 2 – DE PINTE 3

  Eind goed, al goed. Jong & Vlug behaalde in het Eeklose zijn zesde zege van het seizoen en blijft bij de beter geklasseerden. Het duurde wel tot tien minuten voor het wedstrijdeinde eer de Pintenaars de meer dan verdiende overwinning konden vastleggen.

  Lees meer

Pages