Eerste beloften

 • Wedstrijdverslag beloften op Ooidonck Leerne

  OOIDONCK LEERNE 1 – DE PINTE 4

  Vruchtbare week voor de Pintse beloften die na winst dinsdag op Jago St.-Amandsberg (0-4), ook vrijdag afgetekend Ooidonck Leerne in eigen huis in de pan hakten (1-4).

  Lees meer
 • JV-beloften winnen op Jago St.-Amandsberg

  JAGO ST.-AMANDSBERG 0 - DE PINTE 4

  Dinsdagavond speelde de ploeg van coach Timothy De Witte de eerder uitgestelde wedstrijd tegen en op Jago St.-Amandsberg. Gezien het grote puntenverschil vertrok Jong & Vlug als favoriet. Ze ontgoochelden niet en wonnen met overtuigende 0-4 cijfers. Door deze overwinning klimmen de Pintenaars naar de vierde plaats in het klassement (zie verder).

  De doelpunten werden gescoord door: 35' Noah Moors (0-1), 46' Noah Moors (0-2); 71' Liam Flachet (0-3), 80' Thibo Moors (0-4). 

  DE PINTE SPEELDE MET:

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften tegen Sleidinge

  DE PINTE 2 – SLEIDINGE 3

  De JV-beloften, tweede in het klassement, verloren verrassend op eigen veld van Sleidinge. De ploeg uit de Evergemse deelgemeente verzamelde tot nog toe heel wat minder punten dan de Pintenaars en verloren de heenwedstrijd met 0-1.

  Lees meer
 • Beloften winnen vervroegde competitiematch in Belzele

  BELZELE 0 - DE PINTE 4

  Deze wedstrijd was eerder gepland volgende zaterdagavond maar werd na onderling overleg verschoven naar donderdag.

  Tegen rode lantaarn Belzele had De Pinte weinig moeite en won met overtuigende 0-4 cijfers. Cedric De Smet lukte een hattrick en wordt topschutter van de ploeg. Jordy Notterdaeme scoorde zijn eerste competitiedoelpunt van het seizoen. De JV-defensie speelde sterk en gaf niets weg.

  In het klassement nadert JV tot op 4 punten van leider Lotenhulle, zij het met twee wedstrijden meer gespeeld.

  DE DOELPUNTEN:

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften op DKW Evergem

  DKW EVERGEM 3 - DE PINTE 1

  Na acht wedstrijden op rij zonder nederlaag kwam aan deze mooie serie op DKW Evergem een einde. De Pinte verloor de wedstrijd met 3-1, de eerredder voor de rood-witten werd gescoord door Noah Moors na een knappe dribbel.

  Ondanks de nederlaag blijft JV op de tweede plaats in de rangschikking. De onmiddellijke achtervolgers verloren eveneens: Oostakker van leider Lotenhulle met 0-1 en Kaprijke/Bentille met 1-2 tegen Knesselare.

  COACH TIMOTHY DE WITTE KOOS VOOR VOLGENDE SELECTIE:

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften tegen Ursel

  DE PINTE 2 – URSEL 1

  Zoals mocht verwacht worden tegen het als vijfde geklasseerde Sparta Ursel, een eerder moeizame zege voor de Pintenaars die pas beter begonnen te voetballen wanneer men verder moest met een man minder.

  WEINIG ANIMO

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften op VS Destelbergen

  VS DESTELBERGEN 1 – DE PINTE 4

  Lees meer
 • Gelijkspel voor beloften tegen Akkers Middelburg

  DE PINTE 1 - AKKERS MIDDELBURG 1

  In een vooruitgeschoven competitiewedstrijd hebben de Pintse beloften 1-1gelijk gespeeld tegen Akkers Middelburg. JV speelde een erg goede wedstrijd tegen een tegenstander met verschillende spelers van het eerste elftal in de ploeg. Het doelpunt van De Pinte werd gescoord door Ferre Baeten met een heel verre lob die over de doelman tegen de netten belandde.

  JV SPEELDE MET:

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften tegen FC Rooigem

  DE PINTE 7 – FC ROOIGEM 1

  Niet enkel het eerste elftal kende een productief weekend, ook de Pintse beloften zetten de bezoekende doelman in een schiettent. Het sportieve en moedige FC Rooigem had dan wel de verdienste om tegen te scoren, zij het met enige hulp.

  THIBO EN CEDRIC WERKEN AF

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften op Kaprijke/Bentille

  KAPRIJKE/BENTILLE 0 – DE PINTE 5

  Alweer een hele sterke prestatie van de Pintse beloften! De verplaatsing naar het derde geklasseerde Kaprijke/Bentille (twee punten meer dan JV) liet zich voorspellen als een niet te onderschatten duel. Van een duel is er echter weinig sprake geweest, daarvoor waren de Pintenaars té sterk.

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften tegen SKV Oostakker

  DE PINTE 2 – SKV OOSTAKKER 2

  In een strijd om de tweede plaats eindigde de wedstrijd tussen De Pinte en Oostakker op een onbesliste 2-2 uitslag. Beide ploegen namen één helft voor hun rekening met een logische puntendeling tot gevolg.

  BUIT LIJKT SNEL BINNEN

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften op Balgerhoeke

  BALGERHOEKE 2 – DE PINTE 3

  Eind goed, al goed. Jong & Vlug behaalde in het Eeklose zijn zesde zege van het seizoen en blijft bij de beter geklasseerden. Het duurde wel tot tien minuten voor het wedstrijdeinde eer de Pintenaars de meer dan verdiende overwinning konden vastleggen.

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften tegen Ooidonck Leerne

  DE PINTE 3 – OOIDONCK LEERNE 0

  De thuisploeg, voor de gelegenheid in zwart-witte uitrusting, kregen onmiddellijk een helpende hand van bezoeker Leerne toen een van hun spelers al in de eerste minuut in eigen doel besloot (1-0).

  De eerste helft werd gespeeld in hoog tempo met veel goede combinaties. Het bleef bij één cadeau voor de thuisploeg en de wedstrijd verliep eerder evenwichtig met toch meer balbezit voor De Pinte. Het JV-middenveld met o.a. Thibo Moors, Ferre Baeten en Ward Popelier lanceerde menige aanval.

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften op Lotenhulle

  LOTENHULLE 5 - DE PINTE 2

  Met drie doelpunten op een kwartier tijd in de tweede helft heeft Lotenhulle de wedstrijd beslist. Aan de rust was de stand 1-1, nadat scheidsrechter Deschaepmeester tweemaal voor strafschop floot. Na 20' opende de thuisploeg de score, maar vier minuten later mocht Ferre Baeten voor De Pinte ook de bal op de penaltystip leggen. Ferre liet de kans niet liggen (24').

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften tegen Knesselare

  JV DE PINTE 2 – VK KNESSELARE 2

  Gezellige drukte op Moerkensheide vrijdagavond. Voorzitter Maarten Haeck had zijn medewerkers uitgenodigd voor een hapje en een drankje. Meteen hét moment voor de Pintse beloften om hun thuiswedstrijd eens voor het “grote” publiek te spelen.

  Lees meer
 • Beloften winnen nu ook op Lembeke

  LEMBEKE 1 - DE PINTE 2

  De Pintse beloften blijven het uitstekend doen. In een vooruitgeschoven competitiewedstrijd bij de Lotus-jongens uit Lembeke won de ploeg van coach Timothy De Witte met 1-2. Daarmee blijven de Pintenaars ongeslagen aan de leiding van de klassering.

  De rood-witten openden de scoren na 14' met een doelpunt van Ferre Baeten (0-1). Deze stand bleef behouden tot aan de rust.

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften tegen Jago Sint-Amandsberg

  DE PINTE 3 – JAGO ST.-AMANDSBERG 1

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften op Sleidinge

  SLEIDINGE 0 - DE PINTE 1

  De Pintenaars verdedigden met succes hun leidersplaats, al bleef het dit keer bij één doelpunt. Voldoende voor de overwinning, want doelman Robbe Buys en zijn verdedigers lieten niets passeren. Een doelpunt van Pieter Lecompte op de 24' bleek voldoende om de drie punten mee te nemen naar De Pinte. In de spannende tweede helft kon de thuisploeg niet scoren.

  DE PLOEG:

  Lees meer
 • Foto's beloften op Sleidinge

  MET DANK AAN FOTOGRAAF JAN LECOMPTE

  https://photos.app.goo.gl/NB1e5ykiGRgzKfPF6

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften tegen Belzele

  DE PINTE 9 – BELZELE 0

  Wat een competitiestart van de Pintse beloften! Was de thuisploeg nu écht zo goed, of waren de tegenstanders écht zo zwak? We gaan er niet dieper op in en wachten nog een paar weken om besluiten te trekken. Deze match was in elk geval propaganda voor wat om de veertien dagen op vrijdagavond op Moerkensheide zal te zien zijn. Coach Timothy De Witte en zijn manschappen hebben beslist aan klantenbinding gedaan.

  Lees meer

Pages