Verslag oefenwedstrijd eerste elftal op Nokere/Kruishoutem

NOKERE/KRUISHOUTEM B 0 - DE PINTE 2

(ZONDAG 18 AUGUSTUS 2019)

Na een deugddoende overwinning woensdag tegen Zaffelare B (4-2), kon JV zondagnamiddag op het veld van Nokere-Kruishoutem B opnieuw overtuigen. Het verdedigde secuur, speelde collectief een sterke partij en won verdiend met 0-2.

De Pinte begon sterk aan de wedstrijd, maar grote kansen bleven uit. Na 25 minuten gleed kapitein Laurens Elias, op de helft van de Nokere-Kruishoutem, de bal uit de voeten van zijn directe tegenstander. Louis Lenaerts pikte de bal op en aarzelde niet om van op ruim 20 meter de bal enig mooi rond de doelman te krullen (0-1). Kort voor de rust was het diezelfde Louis die nu een assist afleverde. Hij liep diep op een snelle ingooi van Tibo Haeck waarna hij de bal achteruit speelde op Fabrice Vanden Abeele, die vanop de rand van de zestien de bal met links over de doelman krulde (0-2).

Ook in de tweede helft zetten de bezoekers een sterke organisatie neer. Het verdedigende compartiment met Laurens Elias, Bram De Borchgrave, Jary Haeck en Tibo Haeck stond pal. JV had mits wat meer geluk in de afwerking zelfs de score kunnen uitdiepen, maar de pegel van Otto Rabaey werd uit de bovenhoek geranseld. Een keer brak Nokere/Kruishoutem er toch gevaarlijk uit, maar doelman Julian Vermassen pakte uit met een geweldige reflex op een volley van dichtbij.

Knappe collectieve prestatie van De Pinte, op naar de derby tegen Zevergem. Allen daarheen!                             (FabriceVdA)

JONG & VLUG SPEELDE MET:

Julian Vermassen, Joran Dedapper, Matisse Busschaert, Otto Rabaey, Simon Coene, Fabrice Vanden Abeele, Cedric De Smet, Laurens Elias, Bram De Borchgrave, Jary Haeck, Tibo Haeck, Thibo Moors, Arthur Matthijs, Matthias Vandenbroucke, Louis Lenaerts.