JV A lukt monsterscore in oefenmatch tegen Knesselare

DE PINTE A 10 - KNESSELARE 1

De bezoekers werden verwacht met de A-ploeg, het grootste deel bleken B-spelers. De uitslag zegt genoeg in dat verband. Toch valt niets af te dingen op de zege van de Pintenaars die maximaal profiteerden van de geboden ruimte.

Rob Van Den Berghe opende de score na voorzet van Fabrice Vanden Abeele (18' 1-0). Doelman Julian Vermassen moest zich één keer omdraaien en dat gebeurde in de 23' toen Morice Van Impe gelijk maakte (1-1). De thuisploeg nam snel weer voorsprong, opnieuw via Rob Van Den Berghe die een knappe solo afrondde met de 2-1 (27'). Nadat een bal op de paal spatte en Arthur Matthijs een doelkans miste was het Fabrice Vanden Abeele die de ruststand vastlegde in de 39' (3-1).

In de tweede helft kwam Knesselare amper in het stuk voor. Thibo Moors maakte gebruik van zijn lengte en kopte op de 53' de 4-1 binnen. De ingevallen Otto Rabaey maakte er 5-1 van (70'), onmiddellijk gevolgd door de 6-1 van Fabrice die vlak voor doel in het pak de 6-1 tegen de netten schoot (72'). De bezoekers gingen er nu helemaal onderdoor en Otto lukte op de 75' 7-1. Drie minuten later weer Fabrice met een krulbal in de winkelhaak (8-1). Verdediger Bram De Borchgrave pikte ook zijn goaltje mee (84' 9-1). Kort voor affluiten werden het nog dubbele cijfers via (we dachten) Jorrit Heymans (10-1).

Volgende zaterdag komt Oostakker op bezoek. Aftrap om 19u.30. Een beetje meer tegenstand zou niet slecht zijn.

DE PINTE SPEELDE MET:

Julian Vermassen, Wannes Vande Ginste, Laurens Elias, Bram De Borchgrave, Lucas Algoed, Tibo Haeck, Matthias Vandenbroucke, Arthur Matthijs, Tom Meulemans, Rob Van Den Berghe, Thibo Moors, Andreas Vandekerckhove, Simon Coene, Otto Rabaey, Jorrit Heymans, Fabrice Vanden Abeele.                                  (EricSn)