Wedstrijdverslagen eerste elftal

 • Wedstrijdverslag eerste elftal tegen Appelterre

  DE PINTE 2 – APPELTERRE 0

  (Met dank aan de technische fiche van Frank D'hoore)

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag eerste elftal tegen Drongen (+foto's)

  DE PINTE 1 – DRONGEN 3

  (Met dank aan de technische fiche van Etienne De Bie)

  Het “weekend Drongen” was niet bepaald succesvol voor JV. Nadat beloften en U17 eerder de wet van de sterkste moesten ondergaan was het zaterdagavond de beurt aan het eerste elftal om een nederlaag te slikken. Twee rode kaarten voor de thuisploeg waren er te veel aan om in de eindfase van de match alsnog een gelijkspel te behalen.

  KANSEN NIET BENUT

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag eerste elftal op Elene/Grotenberge

  ELENE/GROTENBERGE 3 – DE PINTE 2

  (Met dank aan de technische fiche van Etienne De Bie)

  Er werd lang naar uitgekeken, zondagnamiddag was het zover. Jong & Vlug speelde na 70 jaar bestaan, zijn eerste competitiewedstrijd in eerste provinciale. De Pintenaars waren te gast bij Elene/Grotenberge (of EEG om het plaatselijk scorebord wat te ontlasten).

  Lees meer
 • Hofman Cup: wedstrijdverslag Kluisbergen Sp. - De Pinte (+foto's)

  Zondag 27 augustus 2017:

  KLUISBERGEN SPORTIEF 0 - JV DE PINTE 2

  (STRAFSCHOPPEN: 4 - 1)

  Twee vroege doelpunten (4' Jelte De Coninck en 16' Jonathan Verstraete) waren voor Jong & Vlug voldoende om de derde overwinning in de Hofman Sport Cup te behalen. De Pinte eindigt zo op een gedeelde derde plaats, onvoldoende om door te stoten naar de volgende ronde. Dat doen Drongen en Jong Zulte wél.

  Het penaltytrappen liep deze keer minder vlot. Enkel Sandrijn De Schepper kreeg de bal over de doellijn.

  JV SPEELDE MET:

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag De Pinte-Geraardsbergen (Hofman Cup)

  DE PINTE 3 - SV GERAARDSBERGEN 1

  (STRAFSCHOPPEN 5 - 4)

  Een aantal kernspelers was niet inzetbaar, waardoor coach Steven De Groot moest “schuiven” met zijn beschikbare manschappen. Geen wonder dan ook dat tegenstander SV Geraardsbergen (tweede provinciale) in de beginfase van de derde wedstrijd voor de Hofman Sport Cup zich niet liet opzij zetten door de nieuwe eersteprovincialers uit De Pinte. Meer zelfs, na 18' kwamen de mattentaartenbakkers via Timmy Devuyst op voorsprong (0-1).

  Lees meer
 • Hofman Cup: De Pinte wint overtuigend van Bambrugge

  DE PINTE 4 - BAMBRUGGE 0

  Ondanks enkele geblesseerden blijft de kern van Jong & Vlug het goed doen in de voorbereiding. Woensdagavond ging Bambrugge voor de bijl in de eerste wedstrijd van de Hofman Sport Cup met duidelijke 4-0 cijfers.

  Lees meer
 • JV-kern verrast nationaler Dikkelvenne

  DE PINTE 4 - DIKKELVENNE 2

  Dikkelvenne-coach David Gevaert had zich het bezoek aan zijn oud-ploeg ongetwijfeld anders voorgesteld. De bezoekers domineerden de eerste helft van deze oefenpartij, kwamen op voorsprong na een misser in de JV-defensie (17' Neve 0-1), maar moesten naar het einde van de eerste helft JV laten voorgaan. Eerst scoorde Julio Pereira Bravo de gelijkmaker na misverstand in de Dikkelvenne-defensie (40' 1-1) en vlak voor rusten lukte Matthias Boone na schitterende aanval de 2-1.

  Lees meer
 • Eerste elftal wint op Zingem

  ZINGEM 2 - DE PINTE 5

  Net als vorig seizoen speelde JV zijn eerste oefenwedstrijd op het veld van derdeprovincialer SK Zingem.

  Op uitzondering van de eerste 20 minuten, waarin de thuisploeg, zonder gevaar te creëren, op de helft van De Pinte speelde, domineerden de bezoekers zowat de hele wedstrijd. Met twee goals (28ste en 35ste minuut) zorgde nieuwkomer Jelte De Coninck voor de 0-2. Doelman Sven had geen verhaal tegen een carambole op 2 minuten voor de rust (1-2).

  Lees meer