Wedstrijdverslagen eerste elftal

 • Wedstrijdverslag en foto's eerste elftal tegen Zevergem

  DE PINTE 4 - ZEVERGEM 1

  WEDSTRIJDBAL GESCHONKEN DOOR KRISTOF LAGACHE, SCHEPEN VAN SPORT (NVA) en ORGANISATIE PAARDENKOERSEN DE PINTE

  (Onderaan het wedstrijdverslag een link naar de foto's van Jan Lecompte)

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag eerste elftal op FC Petegem-a/d-Schelde

  FC PETEGEM-a/d-SCHELDE 2 - JV DE PINTE 0

  Na vier speeldagen zijn de laatste maxima in vierde provinciale B van de tabellen geveegd. Huise/Ouwegem kwam niet verder dan een gelijkspel op het veld van Sparta Petegem B en ons eigen JV keerde met lege handen terug na een bezoek aan het andere Petegem. Beiden misten de kans om hun voorsprong verder uit te diepen, met als gevolg dat de top vijf van het klassement op een zakdoek zit.

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag en foto's eerste elftal tegen KFC Kluisbergen B

  JV DE PINTE 5 - KFC KLUISBERGEN B 1

  (Onderaan het verslag een link naar de foto's van Jan Lecompte)

  (WEDSTRIJDBAL GESCHONKEN DOOR MANU KOOLE)

  Storm Odette had zijn sporen nagelaten op het A-terrein van Moerkensheide. Bijna ging het duel tegen KFC Kluisbergen door op het kunstgrasplein, maar door noeste arbeid van enkele vrijwilligers (zie foto's) vond scheidsrechter Sam Yavas de grasmat voldoende bespeelbaar. Tijdens de wedstrijd hielden de weergoden zich koest.

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag eerste elftal op Nazareth/Eke B

  NAZARETH/EKE B 2 – DE PINTE 4

  De ploeg van coach Davy Hautekeete heeft, in tegenstelling tot vorig seizoen, de competitiestart niet gemist. Na een weliswaar moeizamere zege dan vorige week, prijkt rood-wit met 6 op 6 mee op kop in de reeks.

  Met deze keer Joran Dedapper en Lucas Algoed bij de “15” trok Jong & Vlug richting Nazareth voor de eerste echte derby van het seizoen. De thuisploeg verloor zijn eerste match bij FC Petegem-a/d-Schelde en moest dus proberen de “0” weg te vegen. Toch waren de blauw-witten al snel op achtervolgen aangewezen.

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag en foto's eerste elftal tegen Sparta Petegem B

  DE PINTE 2 - SPARTA PETEGEM B 0

  WEDSTRIJDBAL GESCHONKEN DOOR BERT SEYNHAEVE en HANNES EECHAUTE

  (Onderaan het verslag een link naar de foto's van Jan Lecompte)

  De kermismatch tegen de jeugd van Sparta Petegem bracht heel wat kijklustigen op de been. De voetbalhonger bleek ook in De Pinte groot te zijn.

  Lees meer
 • A-kern maakt goede beurt tegen Tenstar Melle

  DE PINTE 4 - TENSTAR MELLE 1

  Coach Davy Hautekeete blijft verder zoeken naar zijn "dreamteam" dat op kermiszaterdag tegen Sparta Petegem B de competitie opent. Laurens Elias zal daar niet bij zijn want die revalideert van een kruisbandoperatie. Laurens mogen we allicht pas eind dit jaar in de ploeg verwachten. Het werd een geslaagde oefenpartij met vooral in de tweede helft een vlot scorend JV.

  Lees meer