Wedstrijdverslagen eerste elftal

 • Wedstrijdverslag eerste elftal tegen Voorde

  DE PINTE 2 – VOORDE 0

  Voor de thuismatch tegen de groen-witten uit Voorde kon coach Steven De Groot geen beroep doen op Julio Pereira Bravo die vorige week geblesseerd raakte op HO Kalken. Diens plaats in de aanval werd ingenomen door Oguzhan Cesmeli.

  De Pinte domineerde de eerste helft, maar na de rust kenden de rood-witten opnieuw een mindere periode en kon Voorde meerdere keren dreigen. Voor doel waren de bezoekers nergens, enkel na de invalbeurt van de jonge Sambou Sagna moesten de JV-verdedigers een tandje bijsteken.

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag eerste elftal op HO Kalken

  HO KALKEN 4 – DE PINTE 3

  (Met dank aan de technische fiche van Etienne De Bie)

  Beide nieuwkomers in de hoogste provinciale reeks konden terugblikken op een sterke competitiestart. JV had als derde in de stand, mits winst op Kalken, zelfs nog een waterkans op de eerste periodetitel. De knappe prestaties van Sandrijn en co. hadden heel wat Pintse supporters naar de Laarnse deelgemeente gelokt. Ze kregen een geanimeerde wedstrijd voorgeschoteld.

  STRAFSCHOP NIET GEFLOTEN

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag eerste elftal tegen Sottegem

  DE PINTE 4 – SOTTEGEM 3

  (Toen in 1949 de namen van de gemeenten een nieuwe spelling kregen, zo werd Sottegem voortaan Zottegem, besloot de voetbalclub de oude stadsnaam te behouden. Vandaar dat we nog steeds van KSV Sottegem spreken)

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag eerste elftal op Lochristi

  SK LOCHRISTI 0 – DE PINTE 4

  (Met dank aan de technische fiche van Etienne De Bie)

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag eerste elftal tegen Zele

  DE PINTE 0 – E. ZELE 3

  (Met dank aan de technische fiche van Etienne De Bie)

  Lees meer
 • Foto's De Pinte - E. Zele (Jan Lecompte)

  https://photos.app.goo.gl/N6ywDrZR0eBQub3q1

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag eerste elftal op Berlare

  BERLARE 1 – DE PINTE 3

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag eerste elftal tegen Robur

  DE PINTE 3 – ROBUR 0

  (Met dank aan de technische fiche van Etienne De Bie)

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag eerste elftal op KVV Ardennen

  KVV ARDENNEN 1 – DE PINTE 3

  Wat in tweede provinciale zelden lukte kan blijkbaar wel in eerste. Jong & Vlug ging in Etikhove met de drie punten lopen. Matthias Boone scoorde twee keer; Jelte De Coninck nam in de slotfase alle onzekerheid weg. Door de overwinning komt De Pinte in de middenmoot van de rangschikking terecht en heeft zijn entree in de hoogste provinciale reeks uiteindelijk niet gemist.

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag eerste elftal tegen Appelterre

  DE PINTE 2 – APPELTERRE 0

  (Met dank aan de technische fiche van Frank D'hoore)

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag eerste elftal tegen Drongen (+foto's)

  DE PINTE 1 – DRONGEN 3

  (Met dank aan de technische fiche van Etienne De Bie)

  Het “weekend Drongen” was niet bepaald succesvol voor JV. Nadat beloften en U17 eerder de wet van de sterkste moesten ondergaan was het zaterdagavond de beurt aan het eerste elftal om een nederlaag te slikken. Twee rode kaarten voor de thuisploeg waren er te veel aan om in de eindfase van de match alsnog een gelijkspel te behalen.

  KANSEN NIET BENUT

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag eerste elftal op Elene/Grotenberge

  ELENE/GROTENBERGE 3 – DE PINTE 2

  (Met dank aan de technische fiche van Etienne De Bie)

  Er werd lang naar uitgekeken, zondagnamiddag was het zover. Jong & Vlug speelde na 70 jaar bestaan, zijn eerste competitiewedstrijd in eerste provinciale. De Pintenaars waren te gast bij Elene/Grotenberge (of EEG om het plaatselijk scorebord wat te ontlasten).

  Lees meer
 • Hofman Cup: wedstrijdverslag Kluisbergen Sp. - De Pinte (+foto's)

  Zondag 27 augustus 2017:

  KLUISBERGEN SPORTIEF 0 - JV DE PINTE 2

  (STRAFSCHOPPEN: 4 - 1)

  Twee vroege doelpunten (4' Jelte De Coninck en 16' Jonathan Verstraete) waren voor Jong & Vlug voldoende om de derde overwinning in de Hofman Sport Cup te behalen. De Pinte eindigt zo op een gedeelde derde plaats, onvoldoende om door te stoten naar de volgende ronde. Dat doen Drongen en Jong Zulte wél.

  Het penaltytrappen liep deze keer minder vlot. Enkel Sandrijn De Schepper kreeg de bal over de doellijn.

  JV SPEELDE MET:

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag De Pinte-Geraardsbergen (Hofman Cup)

  DE PINTE 3 - SV GERAARDSBERGEN 1

  (STRAFSCHOPPEN 5 - 4)

  Een aantal kernspelers was niet inzetbaar, waardoor coach Steven De Groot moest “schuiven” met zijn beschikbare manschappen. Geen wonder dan ook dat tegenstander SV Geraardsbergen (tweede provinciale) in de beginfase van de derde wedstrijd voor de Hofman Sport Cup zich niet liet opzij zetten door de nieuwe eersteprovincialers uit De Pinte. Meer zelfs, na 18' kwamen de mattentaartenbakkers via Timmy Devuyst op voorsprong (0-1).

  Lees meer
 • Hofman Cup: De Pinte wint overtuigend van Bambrugge

  DE PINTE 4 - BAMBRUGGE 0

  Ondanks enkele geblesseerden blijft de kern van Jong & Vlug het goed doen in de voorbereiding. Woensdagavond ging Bambrugge voor de bijl in de eerste wedstrijd van de Hofman Sport Cup met duidelijke 4-0 cijfers.

  Lees meer
 • JV-kern verrast nationaler Dikkelvenne

  DE PINTE 4 - DIKKELVENNE 2

  Dikkelvenne-coach David Gevaert had zich het bezoek aan zijn oud-ploeg ongetwijfeld anders voorgesteld. De bezoekers domineerden de eerste helft van deze oefenpartij, kwamen op voorsprong na een misser in de JV-defensie (17' Neve 0-1), maar moesten naar het einde van de eerste helft JV laten voorgaan. Eerst scoorde Julio Pereira Bravo de gelijkmaker na misverstand in de Dikkelvenne-defensie (40' 1-1) en vlak voor rusten lukte Matthias Boone na schitterende aanval de 2-1.

  Lees meer
 • Eerste elftal wint op Zingem

  ZINGEM 2 - DE PINTE 5

  Net als vorig seizoen speelde JV zijn eerste oefenwedstrijd op het veld van derdeprovincialer SK Zingem.

  Op uitzondering van de eerste 20 minuten, waarin de thuisploeg, zonder gevaar te creëren, op de helft van De Pinte speelde, domineerden de bezoekers zowat de hele wedstrijd. Met twee goals (28ste en 35ste minuut) zorgde nieuwkomer Jelte De Coninck voor de 0-2. Doelman Sven had geen verhaal tegen een carambole op 2 minuten voor de rust (1-2).

  Lees meer