U9 wint tornooi op eigen bodem

PLOEG MET WILLEKEURIGE SAMENSTELLING

Kern : Gilles, Laurence, Rune, Robbe, Sebona, Matteo, Antony.

Trainer : Bert.

Een willekeurige samenstelling van spelertjes hebben onder leiding van trainer Bert hun eerste beker van het seizoen binnengehaald. Onze U9 voetballertjes slaagden erin om alle matchen te winnen op ons eigen JV tornooi te Moerkensheide.

Bij de voorrondes tegen Zingem, Jong Lede & Merendree was het al duidelijk dat het perfect klikte bij onze jeugd. Met de juiste opstellingen en bijhorende professionele coaching zag iedereen al snel dat we naar het schavot zouden gekatapulteerd worden. De U9 sloot de voorrondes af enkel met winst, wat ons op zijn minst een 3de plaats opleverde.

We hadden voor de finalerondes nog 2 tegenspelers voor de boeg waarvan de Deinze A-ploeg een niet te onderschatten tegenspeler met naam en faam is. Ook Doorslaar stond op ons lijstje als tegenstander om al dan niet de beker te veroveren. De match tegen Deinze A werd als een gewonnen match in de hoofden van onze spelertjes geïndoctrineerd door trainer Bert “Deze match winnen we”. En ja, trainer Bert zijn psychologische impact op de kids werd na 15 minuten speeltijd realiteit. Met niet minder dan 2-0 hadden we de beste U9 ploeg van Deinze verslagen. Een euforie van jewelste heerste over het plein bij de JV-spelers en JV-supporters. De match tegen Doorslaar was tegen de verwachtingen in ook nog vrij spannend. Met een gelijkspel zouden we de beker reeds binnenhalen, uiteindelijk hadden we de match gewonnen met 2-1.

Proficiat aan het on the spot samengesteld U9-team en uiteraard ook proficiat aan coach Bert om ongepland eens snel een tornooitje te winnen op uw vrije zondag middag.                      (JDR)