Steven, Stefan, Mike en Sandrijn te gast op Moerkensheide (+foto)

GEEN TOPSEIZOEN VOOR BOVENBOUW, EINDE WAS WEL LEUK!

Vandaag, zaterdag, speelden de jongens van Nico Decock een onderlinge wedstrijd in de zon en gisteren kregen de U17'ers van John Van Hoorebeke, Thomaes Filip en Filip Langeraert andere trainers voor hun neus. Onder goedkeurend oog van hun vaste trainers, met een drankje in de hand, namen enkele oude bekenden de jongens onder handen.

Het succesvolle team van 2018 hield een mini reunie. Stefan Van Riel kwam professioneel een uur voor de start van de training toe. Eens prof, altijd prof! Even later kwam Steven De Groot relaxed aangewandeld, brede grijns op het gezicht en sloefkes aan. En daar was ook Sandrijn De Schepper, de kapitein, die ondertussen ook het trainersvak is ingedoken. We hoorden zijn bulderlach al van op de R4, dus het was geen verrassing dat Mike Baeyens plots verscheen. Behalve een aantal decibels en lachsalvo's etalerend, probeerde hij ook een dertigtal keer tevergeefs de lat te raken. Hun délégué van toen, Freddy Haemelinck, mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

Een heleboel ervaring en trainerstalent op het kunstgras. Een leuk weerzien met deze klasbakken die geen moment twijfelden om dit te doen. We nodigen Mike alvast uit om volgend jaar opnieuw te proberen de deklat te raken!

Een moeilijk seizoen waar onze trainers het uiterste uit haalden. Dat geldt ook voor de trainers in onderbouw en middenbouw. Well done iedereen! En nogmaals bedankt aan coaches Steven, Stefan en Sandrijn!