Steun onze JV-sponsors nu nog meer dan ooit!

Beste JV-sympathisant,

Zoals u maar al te goed weet, beheerst het Corona-virus (helaas) al enige tijd onze maatschappij en dus ook de voetbalwereld. Ook JV en zijn leden hebben de gevolgen van het Corona-virus moeten ervaren. Het seizoen werd van dag op dag stopgezet en onze honderden jeugdspelertjes konden enige tijd hun favoriete hobby niet meer uitoefenen op de velden van Moerkensheide.

Als familieclub vonden wij dit uiteraard verschrikkelijk, maar wij beseften maar al te goed dat voetbal slechts bijzaak is. Zelfstandigen, KMO's en ondernemingen tout court worden nog vele malen harder getroffen, dan wij als sportvereniging. JV De Pinte wenst daarom zijn sponsors een hart onder de riem te steken. Onze sponsors steunen ons steeds door dik en dun en zij maken het mee mogelijk dat er elk jaar kan gevoetbald worden op Moerkensheide.

De maatregelen worden met mondjes maat versoepeld, zo kunnen onze jeugdspelers al terug voetballen op Moerkensheide sinds twee weken. Zopas werd ook een nieuwe versoepeling van de regels bekend gemaakt. Wij doen dus vanuit de sponsorcel van JV De Pinte graag een warme oproep om onze sponsors nu nog meer dan ooit te steunen! Het is aan ons om onze sponsors een extra duwtje in de rug te geven. Bedankt en hou het vooral gezond!

ACG Gent - Deinze, Ifinco BVBA, Argenta De Pinte, Transport en Logistiek Advocaten (TLA); Frituur Lize, Brasserie 't Klooster, 4Disa Travel, Keurslager Louis, Immobiliën Crevits, Algemene Bouwwerken Dirk Bradt, DWC Verhuurcenter, De Vreese De Pinte, Donsatelier, Garage Boone, Pillows Grand Hotel Reylof, Snack Demos, Il Padrino, Elias Techniek, Footline, Pappens Wijnen Cavavins, Brandsfit; Trudo De Jonghe, Paardenkoers organisatie, BSEC, Co-Create, GVC Wood Construction, Dierick Deuren, Manu Koole, Woverlin BV, Vandeven & Hellemans Vastgoed, Supportersclub JV De Pinte, Vincent Van Peteghem, De Ponthoeve, Verzekeringskantoor Eechaute, Justin Vanmaldeghem, Hallelujah, Wim Martens, Kristof Agache, Perazo, Bakkerij Rutsaert.