JV neemt afscheid van de drie jeugdcoördinatoren

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al een tijdje bezig. Bekende gezichten verdwijnen of nemen een andere functie op.

De drie jeugdcoördinatoren stoppen en we namen reeds virtueel afscheid in een Skype meeting van de Sportieve Cel afgelopen zaterdag.

De functie van jeugdcoördinator is één van de moeilijkste binnen een voetbalclub, en na drie jaar is het zeer begrijpelijk dat men aan verandering toe is. Een JC is o.a. de trainer van de trainers en implementeert de voetbalvisie van de club in de toegewezen categoriën. Dat is niet altijd simpel... Jonas de Smet, Alain De Soete en Maarten Demeestere hebben dit steeds met verve gedaan. Verschillend op sommige vlakken, maar alle drie met kennis van zaken, zin voor diplomatie en altijd met als doel onze visie te bewaken.

Maarten is naast zijn job aan de Hogeschool ook nog betrokken bij het tennis en padel. Daarbij vindt hij het terecht van belang om zijn sportieve zonen meer te volgen in hun (voetbal)sport en hij zal dus nog bij JV te zien zijn. Jonas en Alain gaan terug naar hun eerste liefde en dat is het veldwerk. Zij worden terug trainer. Bij welke ploeg? Dat horen jullie binnenkort. Ook de namen van hun opvolgers, maken we dan bekend.

Bedankt aan Jonas, Alain en Maarten voor hun inzet en puike JC-werk voor JV!