JV hervat jeugdtrainingen nu vrijdag 22 mei

Om twijfel bij het lezen van de krant voor te zijn : JV De Pinte zal wel trainingen geven vanaf komende vrijdag. We zijn hiervoor nog in de voorbereidende fase en zullen ons plan van aanpak communiceren aan de ouders van zodra dat kan. We hebben alle begrip voor alle clubs die geen trainingen kunnen of willen organiseren, maar omdat we volledig gesteund worden door de gemeente en onze medewerkers, zijn we wel in staat om onze kinderen weer te laten voetballen.

We geven reeds de basis mee:

1) Ouders wiens kind ziek is of tekenen van ziekte vertoont, houden hun kind thuis. Ook trainers die symptomen vertonen, blijven thuis.

2) Leg al aan de kinderen uit dat het geen training zal zijn die ze gewoon zijn. Als je de communicatie ontvangt van de club deze week, overloop het eens met jouw kind. Stel ze ook gerust dat alles OK is als ze de regels volgen.

We behouden ons wel het recht voor om een training alsnog te annuleren. Bv als een trainer symptomen vertoont en last minute afzegt, dan gaan we niet snel snel een vervanger zoeken. We overhaasten niets.

Omdat bij sommige ouders de communicatie via PSD niet vlot verloopt, zou ik willen aanraden om in te loggen in het platform waar het bericht zeker staat, of om je spam in de mailbox te controleren als die berichten geforward worden naar je mailadres. Het kan ook geen kwaad om andere ouders naar deze pagina te verwijzen of berichten door te sturen naar oudergroepjes in WhatsApp of een andere communicatiemiddel.              (Maarten Haeck)