Belangrijke vacature voor sociale ondersteuning

De overgrote meerderheid van onze kinderen heeft het goed. Gelukkig maar.

Meer en meer komen er echter aanvragen voor kinderen die het niet goed of minder goed hebben. Dit kan een kind zijn dat uit oorlogsgebied komt, een kind dat gescheiden leeft van ouders die ver weg zijn, maar evengoed een kind uit ons eigen dorp. Elk kind heeft recht op ontspanning. Wij willen dit als club zo goed mogelijk ondersteunen. Daarom zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die deze kinderen en hun (pleeg/opvang)ouders wil helpen bij de inschrijving, de contacten met de gemeente of het Sociaal Huis, die bij de start een luisterend en ondersteunend oor kan bieden voor hun vragen, die de club kan adviseren waar nodig, die de sociaal zwakkeren wil helpen om gelukkig te zijn bij JV De Pinte.

Als wij die kinderen en hun entourage zo goed mogelijk kunnen laten integreren in onze club, zal iedereen daar wel bij varen.

Welk profiel u ook heeft, als je gemotiveerd bent om sociaal coördinator te worden bij voetbalclub JV De Pinte, stuur dan graag een mailtje naar voorzitter@jvdepinte.be of stuur een privé bericht. Dit kan gerust ook een duobaan zijn, alle hulp is welkom.