ACG Groep hoofdsponsor van eerste ploeg en beloften

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar niet elk bedrijf mag dan ook zomaar hoofdsponsor worden van onze beloften en eerste ploeg.

De ACG Groep met merken Volvo en Maserati is onder meer actief in Gent en Deinze. Een grapje met de woorden "Weba" en "zoals" laten we voor wat het is. Meer dan warm aanbevolen om eens bij Pintenaren Peter Van Thuyne en Johan Bril binnen te stappen in Deinze. Als je daar dan toch bent, bestel dan gerust een auto .

Truitjes worden ontworpen as we speak en dan volgt nog de productie. Aangezien er weinig kans is dat de Chinezen staken, zullen we op vrij korte termijn kunnen pronken met prachtige nieuwe uitrustingen. En dat is dankzij de steun van www.acg.be tijdens de volgende 3 seizoenen!

Uiteraard is er ook een achterzijde aan een uitrusting. Daarvoor krijgen we de geappreciëerde steun van Frederik Vanden Bogaerde. Deze voetbalpapa prijkt binnenkort met zijn bedrijf Transport Law Advisors op de jonge schouders van onze voetballers. Dank u Frederik!                                                                                    (Maarten Haeck)