JV LADIES

We hebben al een naam, nu nog een team. Neen, 2 zelfs!
 
Bij JV De Pinte willen we bouwen aan een damesploeg. Maar daarvoor hebben we veel meisjes nodig. Het doel is om een ploeg U13 en een ploeg U16 in competitie te brengen. Maar daar zijn we nog niet. Hoe gaan we dit doen?
 
Meisjes geboren van 2009 tot en met 2004 nodigen we graag vanaf augustus uit om te komen voetballen in het prachtige Sportpark Moerkensheide. Ervaring nodig? Neen, maar dat mag. We willen vooral enthousiaste meisjes verwelkomen die willen (bij)leren en in teamverband aan een mooi verhaal willen meeschrijven.
 
Eerst gaan we ons vooral richten op training alvorens we matchen beginnen spelen. Als we het moment bereiken om in competitie te gaan, starten we officieel met de rood-witte JV Ladies.
 
Om alle twijfelaars te overtuigen, bieden we een periode aan waarin er nog geen lidgeld aan te pas komt. Je kan vrij aansluiten vanaf de eerste training en pas op 30 september vragen we een beslissing. Het is ook pas op dat moment dat we vragen om het lidgeld over te schrijven (250 euro).
 
We bieden hiervoor 2 trainingen in de week aan van gediplomeerde trainers en een heuse physical coach die ook zal helpen waar nodig.
 
Op 29 juni houden we een infomoment in de cafetaria van het Sportpark Moerkensheide. Ben je mama of papa van een enthousiaste voetbalster? Laat het ons weten via meisjesvoetbal@jvdepinte.be . Wil je meehelpen in het zoeken naar JV Ladies? Contacteer ons en we steken met plezier al wat eerder de koppen bij elkaar. Maar laat ons vooral weten wie wil meedoen met onze meisjesploegen door de persoonlijke gegevens van de JV Lady door te sturen en de contactgegevens van mama en/of papa!
 
Forza JV Ladies!
 
Klik hier LINK voor meer praktische info