Eerste beloften behalen nipte overwinning op Huise/Ouwegem

HUISE/OUWEGEM 0 – DE PINTE 1

Net als in de heenronde hadden de Pintenaars het knap lastig tegen Huise/Ouwegem. In de thuiswedstrijd kwam de ploeg van coach Timothy De Witte niet verder dan een gelijkspel, vorige zaterdag zat er dan toch winst in. Zij het nipt en moest men wachten tot in de slotfase van het duel.

Op een moeilijk bespeelbaar veld en met stevig opzittende tegenstanders toonde JV, met een onuitgegeven beloftenelftal, zich toch de betere ploeg. Aanvankelijk bleef het overwicht beperkt tot enkele kleine kansjes maar later in de match werden een tweetal grote doelkansen gemist, zelfs een strafschop ging er niet in.

Uiteindelijk was het wachten tot vijf minuten voor affluiten om het winnende doelpunt te lukken. Naïm Langeraert scoorde de winninggoal.

Door deze zege blijft De Pinte leider in het klassement. Volgende vrijdag, 7 februari om 20 uur, staat de thuiswedstrijd tegen Eine op het programma.

DE PINTE SPEELDE MET:

Gaetan Brasseur, Gilles De Rycke, Benjamin Martens, Bram Martens, Laurens De Ruyck, Ben Achtergaele, Naïm Langeraert, Laurens Elias, Karel Hellebaut, Maxime Ooghe, Jordy Notterdaeme, Matisse Busschaert, Fabrice Vanden Abeele, Arne Van Craen, Viktor Van Riet.

TOP 5 TWEEDE RESERVEN H:

1. De Pinte 14 wedstrijden/31 punten;

2. Vinkt 15/30;

3. Wortegem 16/30;

4. Machelen 16/24;

5. Volkegem 17/24.                                                                (TDW/EricSn)