Beloften

 • Eerste beloften kampioen!

  EINDSTAND TWEEDE RESERVEN H

  Door de beslissing van de Vlaamse Voetbalbond om het seizoen 2019-2020 met onmiddellijke ingang af te sluiten en de huidige standen als eindstand te beschouwen zijn de eerste beloften van JV De Pinte kampioen.

  1. De Pinte 17 wedstrijden / 40 punten;

  2. Vinkt 16/33;

  3. Machelen 19/31;

  4. Wortegem 18/30;

  5. Volkegem 20/30.

   

   

  Lees meer
 • Eerste beloften JV verstevigen leidersplaats

  DE PINTE 2 - EINE 0

  Dinsdagavond speelden de eerste beloften van Jong & Vlug een inhaalwedstrijden tegen Eine. Het werd de negende opeenvolgende overwinning voor de ploeg van coach Timothy De Witte, die na 17 competitiewedstrijden amper één keer verloor en viermaal gelijk speelden.

  Bij JV deed A-speler Pieter Lecompte zijn wederoptreden na lange afwezigheid wegens spierscheur in de dij.

  De doelpunten tegen Eine werden gescoord door Guillaume Wattyn en Leon Bruyneel.

  Lees meer
 • Tweede beloften verliezen van Nazareth/Eke

  DE PINTE 1 - NAZARETH/EKE 4

  De tweede beloften van JV moesten vrijdagavond op Moerkensheide het onderspit delven tegen de nummer twee van het klassement. Ze konden wel de eer redden met een doelpunt van Guillaume Wattyn.

  De volgende opdracht voor de ploeg van coach Joachim Van Riet komt er vrijdag a.s. met een verplaatsing naar Eendracht Vinkt. Aftrap aldaar om 20 uur.

  DE PINTE SPEELDE MET:

  Lees meer
 • Tweede beloften verslaan Knesselare

  JV DE PINTE 5 - VK KNESSELARE 4

  Dinsdagavond speelde de ploeg van coach Joachim Van Riet op Moerkensheide een uitgestelde wedstrijd tegen het 4de gerangschikte Knesselare. De Pinte, met vijf 16-jarigen in de ploeg, haalde het na een spannend duel met 5-4.

  De doelpunten van JV werden gemaakt door Jordy Haemelinck (2x), Adam Monnoye, Remi en Sebastien Van Renterghem. Door deze overwinning klimmen de tweede beloften naar de 10de plaats in het klassement.

  DE PINTE SPEELDE MET:

  Lees meer
 • Eerste beloften zetten titelambities kracht bij

  DE PINTE 4 - VOLKEGEM 1

  Een vruchtbaar weekend voor de ploeg van coach Timothy De Witte. Niet alleen wonnen ze zelf met duidelijk verschil en dik verdiend van nummer 5 Volkegem, ook de dichtste achtervolgers Vinkt, Machelen en Wortegem bleven ter plaatse trappelen. Het lijkt er meer en meer op dat het voor de titel zal gaan tussen de Pintenaars en Vinkt. Zie rangschikking hieronder.

  Voor De Pinte scoorden topschutter Cedric De Smet (2x), Benjamin Martens en Arthur Matthijs.

  Lees meer
 • Tweede beloften niet voorbij Poesele

  FC POESELE 2 - DE PINTE 0

  Woensdagavond speelden de tweede beloften een eerder uitgestelde wedstrijd op FC Poesele. De Pintenaars verloren met 2-0. In het klassement gaat Poesele (11de met 18 punten) voorbij De Pinte (12de met 16 punten).

  JV SPEELDE MET:

  Lees meer
 • Eerste beloften blijven op titelkoers!

  OLSENE 1 - DE PINTE 3

  Leider De Pinte hield zijn titelkansen gaaf bij een gretig Olsene. Na een moeilijke eerste helft ging het voor JV in de tweede een stuk beter. Toch was het wachten tot het slot van de wedstrijd om zekerheid te krijgen van de winst.

  Lees meer
 • Eerste beloften behalen nipte overwinning op Huise/Ouwegem

  HUISE/OUWEGEM 0 – DE PINTE 1

  Net als in de heenronde hadden de Pintenaars het knap lastig tegen Huise/Ouwegem. In de thuiswedstrijd kwam de ploeg van coach Timothy De Witte niet verder dan een gelijkspel, vorige zaterdag zat er dan toch winst in. Zij het nipt en moest men wachten tot in de slotfase van het duel.

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag beloften tegen Zevergem

  DE PINTE 5 – ZEVERGEM 1

  Door de winst in de derby tegen Zevergem en het gelijkspel van de dichtste concurrenten Vinkt en Wortegem zijn de Pintse eerste beloften opnieuw leider in hun reeks. De ruime zege van de Pintenaars kreeg slechts gestalte in het laatste halfuur van het duel toen alles lukte. De pas 16-jarige Naïm Langeraert verscheen voor het eerst aan de aftrap bij de beloften. Hij stapte tijdens de winterstop over van de U17 naar de kern. Naïm vierde zijn promotie met een doelpunt.

  BEZOEKERS DOEN HET GOED

  Lees meer
 • Tweede beloften onderuit tegen St.-Denijs

  DE PINTE 1 - ST.-DENIJS 3

  De bezoekers hebben vrijdagavond revanche genomen voor de nederlaag die ze opliepen in de heenronde op eigen veld. St.-Denijs wordt door deze overwinning 2de in het klassement, JV staat 10de. Voor De Pinte scoorde Wies Depestele het eerreddend doelpunt.

  Volgende speeldag, zaterdag 25 januari a.s., staat de verplaatsing naar Poesele op het programma. Aftrap aldaar om 15u.30.

  DE PLOEG VAN COACH JOACHIM VAN RIET:

  Lees meer
 • Tweede beloften doen het prima in Drongen

  DRONGEN 0 - DE PINTE 1

  Knap resultaat van de ploeg van coach Joachim Van Riet. De broer van de trainer, Viktor, maakte de winninggoal.

  Vrijdag aanstaande staat de thuiswedstrijd tegen St.-Denijs op het programma. Aftrap om 20 uur.

  DE PINTE SPEELDE MET:

  Dries Florizoone, Fabrice Vanden Abeele, Viktor Van Riet, Arno Ooms, Maxime Ooghe, Maxime Verniers, Henri Francis D'Haenens, Michiel De Langhe, Simon De Caster, Karel Hellebaut, Bram Martens, Arnaud Goossens, Sebastien Van Renterghem, Ben Achtergaele, Jordy Haemelinck.

  Lees meer
 • Wedstrijdverslag eerste beloften tegen FC Petegem

  JV DE PINTE 7 – PETEGEM-a/d-SCHELDE 1

  “Super friday” voor de Pintse eerste beloften, die niet alleen hun wedstrijd tegen Petegem-a/d-Schelde met sprekend gemak wonnen maar daarenboven door de nederlaag van Wortegem, tegen Huise/Ouwegem, aan kop van de klassering staan.

  WAT EEN START!

  Lees meer
 • Tweede beloften verliezen nipt van Vinderhoute

  DE PINTE 1 - VINDERHOUTE 2

  De verhoopte overwinning tegen Vinderhoute kwam er niet. Bram Martens scoorde het doelpunt voor JV.

  De tweede beloften van De Pinte hebben een extra weekje winterrust. Ze hervatten de competitie op vrijdag 10 januari op het veld van Drongen. Aftrap om 20 uur.

  SELECTIE VAN COACH JOACHIM VAN RIET:

  Lees meer
 • Tweede beloften sturen Leerne kansloos naar huis

  DE PINTE 6 - OOIDONCK LEERNE 0

  De tweede beloften van JV stijgen in de ranking. Na het gelijkspel vorige week op Lotenhulle lieten ze vrijdagavond op Moerkensheide bezoeker Ooidonck Leerne geen schijn van een kans. Benjamin Martens kende een productieve avond met liefst 4 doelpunten. Ook Arnaud Goossens en Guillaume Wattyn vonden de weg naar het doel.

  Door deze overwinning staan de Pintenaars nu 10de in het klassement met 13 punten.

  Volgende vrijdag staat er opnieuw een thuismatch op het programma. Om 20 uur wordt er afgetrapt tegen SK Vinderhoute.

  Lees meer
 • Eerste beloften: wedstrijden tegen Melsen herpland

  De voorziene wedstrijd Melsen - De Pinte van zaterdag 7 december werd uitgesteld. Beide ploegen kwamen overeen om hun onderlinge duels te herplannen.

  De match JV De Pinte - Melsen zal doorgaan op dinsdag 17 maart; de terugwedstrijd Melsen - De Pinte besluit de competitie op zaterdag 25 april.

  Lees meer
 • Meer foto's eerste beloften tegen Wortegem

  DE PINTE 6 - WORTEGEM 3

  (FOTO'S VAN NELE MEULEMANS)

  Lees meer
 • Eerste beloften op titelkoers. Tweede beloften spelen gelijk

  Eerste beloften, JV DE PINTE 6 – SPARTA WORTEGEM 3

  Hebben we dit seizoen op Moerkensheide al een betere wedstrijd gezien van de kernploegen? In elk geval, wat de eerste beloften vrijdagavond op het veld presteerden mocht er zijn. Veel geestdrift, verzorgd passenspel én doelkansen die werden benut. Neem daarbij de ambiance rond het terrein, wat kan een supporter meer wensen?

  Lees meer
 • Eerste beloften blijven vlot scoren (update)

  KSK ZINGEM 0 - JV DE PINTE 6

  Andermaal veel doelpunten van de Pintenaars die thuisploeg Zingem kansloos lieten. De afwerkers van dienst waren dit keer Otto Rabaey (3), Cedric De Smet, Lieven De Keukeleire en Matisse Busschaert. De eerste beloften totaliseren na 10 wedstrijden liefst 35 doelpunten; enkel Vinkt (42 goals) doet het voorlopig beter. De ploeg van coach Timothy De Witte nestelt zich na deze overwinning in de top 3 van het klassement (zie hieronder).

  Lees meer
 • Vijf doelpunten voor en vijf tegen bij de beloften

  Eerste beloften: DE PINTE 5 – MACHELEN 1

  De afgetekende en dik verdiende overwinning voor de spelers van coach Timothy De Witte kwam er pas na de rust. De Pinte doet een uitstekende zaak in het klassement en stijgt met stip naar de derde plaats.

  Lees meer
 • Pintse beloften doen het goed tegen Vinkt

  Eerste beloften: EENDRACHT VINKT 2 - JV DE PINTE 2

  Op het veld van de nummer twee in het klassement, Vinkt, haalden de eerste beloften van coach Timothy De Witte een knappe puntendeling. Voor De Pinte scoorden Tom Meulemans en Otto Rabaey.

  Robbe Buys, Otto Rabaey en Arthur Matthijs werden geselecteerd voor het eerste elftal.

  Volgende vrijdag, 15  november, staat de thuiswedstrijd tegen Machelen op het programma. Aftrap om 20 uur.

  DE PINTE SPEELDE MET:

  Lees meer

Pages